Afbeelding
Foto: Jaap Reedijk

Silvester in schouwburg

Venray |

Regels, je moet je er aan houden. Je kan ze breken. Je kan er schijt aan hebben. Je kan er naar leven. Je bent ze op dit moment zelfs aan het lezen. Regels. Wie verzint die ondingen en hoe bepalen ze ons leven?

Sommigen van ons zijn er meeloper door geworden, anderen anarchisten. De grote vraag is: Wie ben jij? Het cabaret van Silvester is hard maar ook ontwapend. Het is tekst maar ook beeld. Het is zeer persoonlijk en toch vreselijk herkenbaar. Het heeft inhoud en laat je gieren van het lachen. Sinds Silvester solo speelt komen mensen telkens terug voor deze unieke en zeer persoonlijke cabaretier.

Waar zijn de helden van vroeger? De Don Juans, de Zorro's? De mannen en vrouwen met lef en fatsoen. Mannen die een vrouw nog het hof weten te maken en voor haar door het vuur gaan. Ze zijn er niet meer. Het is tijd voor nieuwe helden! U vraagt, 'Niet Schieten' levert! Maar wat is een held? Iemand die ten strijde trekt tegen het kwaad en bejubeld wordt?

Of is het iemand die, ondanks al het cynisme om zich heen, strijdt voor een betere wereld? Iemand die naar zichzelf durft te kijken. Door hilarisch herkenbare situaties zullen ze u en vooral elkaar met beide handen beetpakken en flink door elkaar schudden.

Hier en daar zal het schuren of een beetje pijn doen. Het is zo ontzettend leuk om naar u te kijken … U heeft geen idee heeft hoe grappig u bent! De enige kramp die u nog zult ervaren is de 'kramp in de kaken' van het lachen en als dat echt teveel pijn doet? Kom naar de schouwburg in Venray en geniet! ….