Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

MC Wieënhof houdt servicedagen

Algemeen Venray

Apotheek MC Wieënhof houdt in november weer de traditionele servicedagen. Daarin kan iedereen preventief zijn of haar gezondheid laten controleren. Dit keer gaat het om huidproblemen of – mogelijke – diabetes.

Voor de huidanalysedag wordt gevraagd vooraf een afspraak te maken, tijdens de bloedsuikermeetdag kan iedereen zonder afspraak vrij naar binnen lopen. Op donderdag 18 november is er een gratis persoonlijk huidverzorgingsadvies van een gespecialiseerd huidadviseur. Tussen 14.00 en 19.00 uur kan men er terecht. In een gesprek van een klein half uur krijgen de patiënten advies over uw huidtype en welke reiniging en huidverzorging. Voor deze service moet voor 16 november een afspraak gemaakt te worden.

Op dinsdag 23 november kunnen veertigplussers zonder afspraak tussen 09.00 uur en 17.00 uur bij Apotheek MC Wieënhof hun bloedsuikerspiegel laten meten. Diabetes (suikerziekte) is een aandoening die veel voorkomt. Er zijn veel mensen die zonder dat ze dat weten diabetes hebben. Daarnaast is er op donderdag 25 november een long-checkdag. Voor deze dag zijn verschillende mensen per brief uitgenodigd, op basis van medicatiegebruik.

Apotheek MC Wieënhof hanteert de geldende coronamaatregelen. Meer informatie is hier te vinden.

Uit de krant