De Stoptober-camper stopt op zondag 19 september op sportpark De Meulebèèk.
De Stoptober-camper stopt op zondag 19 september op sportpark De Meulebèèk. Foto: Persfoto

Wijziging: Stoptober-camper naar sportpark Wanssum

Algemeen

Tijdens de achtste editie van Stoptober gaan weer tienduizenden mensen een poging wagen om te stoppen met roken. Dit jaar rijdt de Stoptober-camper door Nederland en het voertuig gaat drukke pleinen en markten af. Deskundigen geven bij de camper op locatie informatie over de voordelen van stoppen met roken.  De Stoptober-camper stopt op zondag 19 september ook op sportpark De Meulebèèk in Wanssum en niet in het centrum van Venray, zoals eerder werd aangekondigd. De camper is te bezoeken tussen 09.30 en 11.30 uur.


Dit jaar gaan Hans Klok, Patricia Paay, Bill van Dijk, Richard Spijkers en Louisa & Rowan de uitdaging aan en steken vanaf 1 oktober voor tenminste 28 dagen geen sigaret meer op. Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. De verwachting is dat ook dit jaar weer meer dan 50.000 mensen zullen stoppen met roken.

Iedereen die aan Stoptober wil meedoen, kan zich nu inschrijven via de website www.stoptober.nl en de gratis Stoptober-app downloaden. De camper gaat na de tussenstop in Venray door naar Horst. Daar staat de bus in het centrum bij de kermis van 14.00 tot 16.00 uur.

Uit de krant