Afbeelding
Foto: persfoto

Lekker smullen bij De Kei in Geijsteren

Algemeen

Een aantal Geijsterse jongens en meisjes van 0 tot 6 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s hebben onlangs onder de naam Lekker smullen bij De Kei de hele dag op het dorpsplein vers gebakken wafels, vlaai en ijs verkocht om geld in te zamelen voor de wederopbouw van ’t Trefpunt.

“Er was weer leven op het plein”, dat was één van de vele reacties die werd gegeven. Aan het eind van de middag waren alle producten uitverkocht. De organisatie van deze actie wil graag iedereen bedanken voor het steunen van de activiteit. “Een speciale dank aan iedereen die geholpen heeft en aan Verdeuzeldonk De Echte Bakker uit Wanssum die ons voorzien heeft van alle producten om deze dag mogelijk te maken. Als kers op de wafel hebben wij Roel en Lean Groetelaers van ‘t Trefpunt afgelopen zaterdag het mooie bedrag van 1.459,20 euro mogen aanbieden”, laat de organisatie enthousiast weten.

Eenzelfde idee had het zangduo Pim en Peet uit Wanssum. Iedere zondag lopen zij naar ’t Trefpunt om daar te genieten van een heerlijk biertje. En dat kan dus nu niet meer. Om Roel en Lean een hart onder de riem te steken hebben zij samen met de Jumbo een verkoopactie opgezet. Een hele zaterdag werden er stroopwafels verkocht. Met het motto ‘Weej stroeëpe de mouwe op vur os bure’ ging het duo in Wanssum aan de slag. Dat resulteerde in 750,00 euro. Dit bedrag werd eveneens afgelopen zaterdag aan Roel en Lean overhandigd.

Uit de krant