Afbeelding
Foto: Jack Lance

Signeersessie Jack Lance in Well

Video Kunst & cultuur

Well | Van thrillerauteur Jack Lance, pseudoniem van Ron Puyn, is een nieuw boek verschenen: Black Friday. Een bundel korte verhalen die zich allemaal afspelen op deze befaamde koopjesdag. Komende Black Friday, op vrijdag 26 november, presenteert en signeert Jack het boek in een vijftal boekhandels in de regio, waaronder ‘Vissers, alles onder één dak’ in Well.

De verhalenbundel Black Friday belicht zes situaties, die in feite gaan over zes verlangens, wat leidt tot zes deals: de mooie Romy verlangt naar de liefde van een succesvolle auteur van horrorverhalen. Een huis dat van zijn eigenaar houdt weigert van hem te scheiden. Een vrouw gaat over lijken voor de schoenen die ze wil hebben. Een wanbetaler dacht dat hij alle deurwaarders wel had meegemaakt, maar hij vergist zich. Een tandarts trekt meer dan alleen kiezen bij een patiënt waar hij iets van wil. Op Black Friday keren soms de spoken van vorige Black Fridays terug.

De signeersessies van Jack Lance op vrijdag 26 november beginnen in Well, van 10.00 tot 11.00 uur, waarna de schrijver zijn tour vervolgt in Venlo, Horst, Venray en Boxmeer. Afhankelijk van mogelijke coronabeperkingen is iedereen uiteraard van harte welkom. Het boek is verkrijgbaar voor 17,50 euro.


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT