Afbeelding
Foto: De Offerse Kermis

Kermis Afferden krijgt groen licht

Algemeen

Afferden | Nu de coronamaatregelen steeds verder versoepeld worden, is het weer mogelijk om ouderwets kermis te gaan vieren. In Afferden vindt dit volksfeest van 25 tot en met 28 september plaats in het centraal in het dorp gelegen Heijmanspark. Tijdens deze kermis wordt in het Heijmanspark ook een grote tent geplaatst waar gedurende drie dagen onder meer topformatie Broadway de zaak muzikaal op stelten zal zetten. De organisatie van dit muziekfeest is in handen van café De Pruuver in samenwerking met stichting Offers Treffe. 

Voor Luke van café De Pruuver was al snel duidelijk dat met inachtneming van de geldende coronamaatregelen de eigen zaal veel te klein zou zijn voor een muzikaal kermisprogramma. De oplossing zou het plaatsen van een grote tent zijn nabij het kermisterrein in het Heijmanspark. Daarvoor was wel samenwerking nodig met een andere partij die gevonden is in stichting Offers Treffe 2.0. Het resultaat is een knallend feestprogramma dat vrijdagavond 24 september groots wordt afgetrapt met Q-Music foute uur en feest-dj Jan Smit. Zaterdagavond 25 september staat een spetterende show met topformatie Broadway op het programma en tevens een optreden van de Offerse dj Frenske. Zondag 26 september begint vanaf 14.00 uur het grote bierpongtoernooi met muziek van eveneens de Offerse dj Frenske. Het muzikale kermisprogramma wordt zondag afgesloten met een optreden van feestband The Bandits. Tickets zijn te verkrijgen via http://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/kermis-2021

Vanaf aanstaande vrijdag 10 september zijn kaarten ook verkrijgbaar bij café De Pruuver. 


In verband met de nog geldende coronomaatregelen geldt voor alle bezoekers dat een vaccinatiebewijs, een negatieve PCR-test of bewijs van herstel van corona verplicht is. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT