Afbeelding
Foto: Eigen

Goede Doelen Week Afferden

Algemeen

Afferden | De overlast van de coronapandemie laat het toe, dat na een pauze van om en nabij anderhalf jaar de Goede Doelen Week Afferden eindelijk weer gehouden kan worden. Steeds meer zaken kunnen en mogen gelukkig weer. 

“Onze collectanten zullen de algemeen geldende corona afspraken zoveel mogelijk naleven, wanneer ze bij u aanbellen. In de loop van volgende week, 6 tot en met 11 september, krijgt iedereen de invullijst met Goede Doelen en de retourenvelop in de brievenbus. Mocht de invullijst en/of envelop onverhoopt zoek raken, dan mag u gerust een eigen envelop gebruiken met eventueel een lijst voor de verdeling van uw bijdrage”, aldus de organisatie.

Bij een niet ingevulde of ontbrekende lijst wordt een donatie gelijk verdeeld over de 12 participerende fondsen. In de week van maandag 13 tot en met zaterdag 18 september komen de collectanten de gevulde enveloppen weer ophalen. Bent u op dat tijdstip niet thuis, dan krijgt u een briefje in de bus. De collectant komt zeker nog een keer bij u terug en mocht deze u toch nog missen, dan kunt u of contact opnemen met, of de envelop inleveren bij:

1. Jan Kuppen: tel. 06 - 1027 8144; Straatakkerweg 24
2. Antoinette Roersch-Kuypers: tel. 0485 - 53 15 99; Rimpelt 6

Comité Stichting Goede Doelen Week Afferden bedankt u alvast hartelijk voor uw gulle financiële steun!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT