Logo peelenmaasvenray.nl
<p>John Straten en Patricia Janssen Full Account Adviseurs en Accountants.</p>

John Straten en Patricia Janssen Full Account Adviseurs en Accountants.

(Persfoto)

Full Account verhuist naar St.-Jozefklooster

  Zakelijk

Vanaf maandag 1 maart is Full Account Adviseurs en Accountants gevestigd in de kapel van het Sint Jozefklooster aan de Eindstraat 18 in Venray.


Vanaf die dag gaan de medewerkers van de Venrayse vestiging van Full Account werken vanuit de kapel. “Toen ik er anderhalf jaar geleden binnen wandelde, was ik meteen onder de indruk”, zegt John Straten, directeur van Full Account. “Nu waren we op zoek naar een nieuwe plek omdat we onze kantoren in Well en Venray wilden samenvoegen. Daarnaast hebben we een vestiging in Venlo. Voor Venray kwam de kapel in beeld.”

Het klooster annex tehuis voor de Zusters van de Goddelijke Voorzienigheid werd opgericht in 1880. In 1892 verrees een tweede vleugel en in 1905 volgde de kapel. In 1989 werd het klooster verlaten, kort na 1990 werd het complex verbouwd en sindsdien is het een bedrijvencentrum. In de kapel was de afgelopen jaren een toonzaal voor kinderschoenen ingericht.

John Straten: “De kapel is een prachtige ruimte die barst van de historie en die volop mogelijkheden biedt voor veelzijdig gebruik. We gaan er behalve een kantoorruimte ook een echte ontmoetingsplek van maken. Het wordt een belevingsruimte waar we gesprekken, bijeenkomsten en presentaties gaan organiseren. Zie het als een huis voor ondernemers. En met volop parkeergelegenheid voor de deur. Ideale plek dus voor een bedrijf met onze ambitie: we willen groeien en een nog bredere dienstverlening bieden. Ik nodig iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten