Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Verwen ook de vogels in je tuin met een vrolijk feestmaal.</p>

Verwen ook de vogels in je tuin met een vrolijk feestmaal.

(Foto: Vivara )

Kerstboom 2.0: verwen ook de vogels

  Zakelijk

Trakteer deze kerst niet alleen je naasten, maar verwen ook de vogels in je tuin met een vrolijk feestmaal. Versier een boom in je tuin eens met decoratief vogelvoer, zoals vettraktaties in de vorm van een sneeuwman, sneeuwvlok of kerstboom. Zo breng je niet alleen je tuin in kerstsfeer, maar wordt het er ook gezellig druk.


Kerstmis 2020 zal er anders uitzien dan we gewend zijn. Omdat grote familiediners of drukke feestjes even niet kunnen, zullen mensen meer thuis zijn. Een goede reden om het extra gezellig te maken in en om huis. Nu kun je buiten de kerstballen in de boom hangen, maar er is een veel leuker alternatief. Wat dacht je van kerstfiguren van vet, pindahartjes, vetbollen en gevulde dennenappels die je met mooie lintjes aan de takken hangt? Het ziet er enorm feestelijk uit en het wordt er ook nog eens gezellig druk van in je tuin. Vogels zullen af en aan vliegen om een smakelijk hapje te nemen.

Op www.vivara.nl vind je de voor vogels beste vetproducten om jouw kerstboom 2.0 mee te versieren. Met je aankoop steun je bovendien het goede werk van Vogelbescherming Nederland. Wil je inspiratie opdoen? Bezoek dan het Vivara Natuurbelevingscentrum aan de Grotestraat 93 in Venray, geopend van woensdag t/m zaterdag.

Vivara is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Vivara werkt exclusief samen met verschillende natuurbeschermingsorganisaties, waaronder Vogelbescherming Nederland.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten