Strategische samenwerking OTTO en Japanse firma | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto v.l.n.r.: Frank van Gool (CEO OTTO Holding), Mr. Haruhiko Doi (CEO OSI) en Karolina Swoboda (Operational Director OTTO Work Force NL).
Foto v.l.n.r.: Frank van Gool (CEO OTTO Holding), Mr. Haruhiko Doi (CEO OSI) en Karolina Swoboda (Operational Director OTTO Work Force NL).

Strategische samenwerking OTTO en Japanse firma

  Zakelijk

OTTO Work Force (OTTO) gaat een strategische samenwerking aan met Outsourcing Inc. (OSI).

Deze beursgenoteerde Japanse uitzendgroep heeft een sterke positie op de Aziatische markt. Daarnaast is de onderneming actief in Zuid-Amerika, Australië en in toenemende mate in Europa. OTTO is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling in Europa. Door de economische groei en de vergrijzing voorziet OTTO in de komende jaren een toename van wereldwijde arbeidsmigratie. Dankzij het mondiale netwerk van OSI kan OTTO nu verder uitgroeien tot een wereldspeler.

OSI verwerft een meerderheidsbelang in OTTO Work Force, maar OTTO blijft OTTO. Het merk en het management van OTTO Work Force blijven ongewijzigd. Oprichters Frank van Gool (CEO) en Karolina Swoboda (Operationeel Directeur NL) hebben hun commitment gegeven voor tenminste de komende vijf jaar.

Frank van Gool: "Voor sommige sectoren is de Europese arbeidsmarkt al te klein geworden. Deze samenwerking is een strategische keuze om onze mondiale groeiambities sneller te verwezenlijken. OSI heeft een fantastisch wereldwijd netwerk, waarbij alle ondernemingen in de groep hun eigen identiteit behouden. Voor OTTO is dit van wezenlijk belang om het OTTO-DNA te kunnen behouden. Wij zijn een ijzersterk merk en dat gaan we nu verder uitbouwen. OTTO begon in 2000 met arbeidsbemiddeling tussen Polen en Nederland. Sinds 2010 hebben wij ons werkterrein uitgebreid en groeiden wij uit tot Europees marktleider. Nu de Europese Unie niet groot genoeg lijkt voor onze arbeidsmarkt, gaan wij wereldwijd opereren. Een resultaat van deze samenwerking is dat we binnenkort samen met OSI kunnen werken aan een nieuwe business line, waarmee kenniswerkers en vakmensen uit Azië en de rest van de wereld naar Europa kunnen komen''.


 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten