Venray in bedrijf: verkiezing Starter van het jaar | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Wordt Danshuis Venray uitgeroepen tot Starter van het jaar?
Wordt Danshuis Venray uitgeroepen tot Starter van het jaar?

Venray in bedrijf: verkiezing Starter van het jaar

  Zakelijk

Het Peel en Maas TV-programma Venray in bedrijf staat zaterdag 10 maart om 19.00 uur helemaal in het teken van de verkiezing Starter van het jaar.

De gemeenten Venray en  Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform kiezen ieder kwartaal een Starter van het kwartaal. Het publiek kiest de winnaar op basis van hun pitches. De kanshebbers dit jaar zijn  Mechatronic Machinery, Vaktuinen, Danshuis Venray  en Imkerij Agro Bestuivingen. De presentatie is in handen van Rob van Lieshout.

Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending wordt elke twee uur herhaald tot en met zondagavond 11 maart 17.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten