Wijnhuis start met whiskyproeverijen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Bert Macor.
Bert Macor. (Foto: Christ van den Munckhof)

Wijnhuis start met whiskyproeverijen

  Zakelijk

Wijnhuis Venray start een keer in de veertien dagen op vrijdagavond met een whiskyproeverij. Klanten kunnen tijdens die bijeenkomsten tussen 19.00 en 20.00 uur een bepaald type of merk whisky proeven met deskundige toelichting van Bert Macor.

Bert Macor is geen onbekende bij Wijnhuis Venray. Achttien jaar geleden werkte hij daar ook al, waarna hij naar Schotland vertrok. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij het bezoekerscentrum van Glenfiddich en heeft hij wereldwijd whisky gepromoot als Brand-ambassadeur. Sinds vorig jaar is Macor weer terug in Nederland en kwam hij weer met Joost Wilders van het Wijnhuis in contact. "Met de komst van Bert kunnen we deze whiskyproeverijen net iets extra's geven", aldus Joost Wilders.

De eerste whiskyproeverij staat in het teken van Auchentoshan Single Malts en is op vrijdag 8 september bij het Wijnhuis aan de Merseloseweg 6. Daarnaast wordt op zondag 5 november in de Witte Hoeve in Venray een Whiskyfestival gehouden, samen met tien Nederlandse importeurs. De jaarlijkse wijnproeverij is dit jaar op zondag 1 oktober, ook in de Witte Hoeve in Venray. "Voor beide evenementen kunnen mensen zich de komende twee weken nog opgeven via onze website www.wijnhuisvenray.nl", besluit Joost Wilders.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten