Expert Venray is verhuisd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Expert Deurne opende dinsdag een nieuwe winkel aan het Henseniusplein. Foto: Christ van den Munckhof.
Expert Deurne opende dinsdag een nieuwe winkel aan het Henseniusplein. Foto: Christ van den Munckhof.

Expert Venray is verhuisd

  Zakelijk

Drie jaar geleden opende Expert Deurne ook een winkel in Venray.

"Op veler verzoek van de consumenten in de gemeente Venray. Insteek was om te bekijken of er in Venray voor ons markt was. Met een kleine winkel zijn we toen gestart in de Schoolstraat. Dit bleek erg succesvol te zijn en het was al snel duidelijk dat we naar een groter pand moesten. Dinsdag hebben we onze nieuwe winkel alvast geopend aan het Henseniusplein om proef te draaien", legt een trotse Geert Linders uit.

De winkel in Venray bevestigde volgens Linders 'dat er wel degelijk markt was in Venray en kerkdorpen op het gebied van grijsgoed, witgoed en bruingoed en daar bijbehorende aftersales'. "We repareren tenslotte bijna alle defecte apparaten zelf aan huis of in onze werkplaats in Deurne. En al snel bleek onze winkel te klein in de schoolstraat. Er was een groeiende vraag naar productdemonstraties, een groter assortiment en nog meer accessoires. Uiteraard konden we klanten doorverwijzen naar onze grotere winkel in Deurne. Dat was niet altijd een ideale situatie. Onlangs sloten in Venray EP Maxwell en ook Ma's Service, waar mensen voor kleine onderdelen terecht konden. Dit was het moment om te schakelen en niet langer te wachten om uit te gaan breiden. Voor ons biedt dat nieuwe kansen. Met de winkel aan het Henseniusplein 4 kunnen we nu veel meer producten laten zien en de klanten op hun wenken bedienen", aldus Geert Linders.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten