Verhoeven: beste stand Kies techniek | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Bij Verhoeven Timmerfabriek konden de bezoekers 3D-puzzels maken.
Bij Verhoeven Timmerfabriek konden de bezoekers 3D-puzzels maken.

Verhoeven: beste stand Kies techniek

  Zakelijk

 Na afloop van het drukbezochte Kies Techniek bij Inalfa ontving Verhoeven Timmerfabriek zaterdag de eerste prijs voor de beste stand. Zowel de vakjury als de kinderjury was van mening dat de stand, waarin kinderen houten 3D-puzzels konden maken, het meeste aansprak.

Verhoeven Timmerfabriek is een expert in het produceren van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk voor de bouw. "Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel", vertelt directeur Peter Verhoeven. "Het maken van complexe mallen voor de betonindustrie is een specialiteit van onze medewerkers. Het was tijdens Kies Techniek leuk om te zien hoe sommige kinderen talent hebben voor het lezen van complexe bouwtekeningen. Ik heb een paar potentiële vakmensen voorbij zien komen." Ieder jaar komen bij Verhoeven Timmerfabriek nieuwe leerlingen het timmermansvak leren. "Zij die het juiste inzicht en de juiste motivatie blijken te hebben, kunnen bij ons rekenen op een vast contract", vertelt Verhoeven. "Voor het maken van complexe mallen krijgen zij een jarenlange interne opleiding en scholing. Wij leiden al onze productiemedewerkers op tot tenminste niveau 4. Om ook voor de toekomst zoveel mogelijk goede vaklieden te kunnen opleiden, ondersteunen wij initiatieven zoals Kies Techniek van harte."


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten