De ontwikkeling van businesspark De Hulst gaat van start.
De ontwikkeling van businesspark De Hulst gaat van start.

Groen licht voor businesspark De Hulst

Zakelijk

Het licht staat op groen voor de ontwikkeling van businesspark De Hulst aan de Stationsweg in Venray. De sanering is afgerond, de vergunningen zijn verleend en de eerste belangstellenden hebben al een optie genomen op een van de kavels. Het gebied bestaat uit circa 42.600 m2, opgedeeld in twintig kavels vanaf 1000 m2. Bijzonder is dat langs de Stationsweg zes zogeheten woon-/werkkavels worden gerealiseerd. "Daar komt ruimte voor ondernemers die hun woning willen koppelen aan hun bedrijf", weet makelaar Carel Fijen van Boek & Offermans Makelaars.

Carel Fijen merkt dat er veel interesse is voor het businesspark. "De economie trekt aan, veel starters zijn bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte locatie tegen een aantrekkelijke prijs. Het mooie van dit project is ook dat ze hun eigen invulling kunnen geven aan de bouw. Ze kunnen zelf bouwen, maar er kan ook voor gekozen worden om bedrijfsruimte te huren of te leasen. De klant is koning, wij gaan graag in gesprek met belangstellende ondernemers om de mogelijkheden te bespreken."

Voor meer informatie over het project neem contact op met Carel Fijen via e-mail noordlimburg@boek-offermans.nl of telefonisch via 0478-636922 of via de website boek-offermans.nl.

Een uitvoerige beschrijving van de ontwikkeling staat deze week in nieuwsblad Peel en Maas. 

Uit de krant