Kampeer Totaal in de startblokken | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Kampeer Totaal vindt komend weekend plaats in Evenementenhal Venray.
Kampeer Totaal vindt komend weekend plaats in Evenementenhal Venray.

Kampeer Totaal in de startblokken

  Zakelijk

Kampeerliefhebbers komen van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari aan hun trekken tijdens Kampeer Totaal in Evenementenhal Venray.

De beurshal is volledig omgetoverd tot een vakantieparadijs met caravans, campers, tenten en een proeffietsbaan. Verder kunnen er presentaties bij worden gewoond over Noorwegen, Zweden en Karinthië. Tijdens de beurs is er ook kinderanimatie. Kampeer Totaal in Venray vormt de aftrap van het nieuwe kampeerbeursseizoen van de Evenementenhal. Exposanten bieden een divers aanbod aan: van caravans tot campers en van (familie)tenten tot kleinere bijzettentjes voor kinderen. Naast kampeeruitrusting zijn er ook eigenaren aanwezig van campings uit binnen- en buitenland om bezoekers te informeren over de mooiste kampeergebieden. Bovendien biedt de beursorganisatie een programma aan met meerdere presentaties. Kampeer Totaal is alle drie de dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn zowel online als aan de kassa te verkrijgen.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/kampeer-totaal/venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten