Evenementenhal staat komend weekend in het teken van het Legofestijn Bouwblokjes.
Evenementenhal staat komend weekend in het teken van het Legofestijn Bouwblokjes.

Bouwblokjes in Evenementenhal

Zakelijk

Dit weekend staat Evenementenhal Venray in het teken van Bouwblokjes. Het grote festijn met Legostenen is te bezoeken op zaterdag en zondag in Evenementenhal Venray. 

Na twee succesvolle edities in 2014 en 2015, vindt dit jaar het evenement voor het eerst plaats onder de nieuwe naam Bouwblokjes. Tijdens de vorige twee edities kon het evenement rekenen op de belangstelling van duizenden bezoekers. Tijdens Bouwblokjes kunnen jong en oud hun Legohart ophalen. Er zijn fascinerende creaties, bouwwedstrijden en een markt met Legostenen. Hier zijn ontelbare legoblokjes te koop. Ideaal voor de legoliefhebber die al tijden op zoek is naar dat ene Legosteentje om zijn/haar legocollectie compleet te maken, maar de bezoekers kunnen ook genieten van tal van andere activiteiten (racebaan, bouwhoek, indoordoolhof, kermisattracties, springkussens, demonstraties en zelfs een bioscoop). 

De entree  is 4 euro per persoon, kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Op beide dagen zijn de deuren van Evenementenhal Venray geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over Bouwblokjes is te vinden op de website www.evenementenhal.nl/venray.  

Uit de krant