Logo peelenmaasvenray.nl
Directeur Paul Franssen en eventmanager Sjoerd Driessen met het nieuwe logo van Schouwburg Venray.
Directeur Paul Franssen en eventmanager Sjoerd Driessen met het nieuwe logo van Schouwburg Venray.

Nieuw logo schouwburg

  Zakelijk

De kraan is verwijderd, het dak is dicht en over iets meer dan twee weken wordt gestart met het terugplaatsen van de theaterstoelen.

De verbouwing van de schouwburg gaat in een rap tempo door en zowel de buitenkant als de binnenkant van het theater begint vorm te krijgen. Op zondag 5 maart 2017 zet Schouwburg Venray al haar deuren open en is iedereen welkom om een kijkje te nemen in het compleet vernieuwde gebouw.

Bij een nieuw gebouw hoort een nieuwe uitstraling met een andere huisstijl.  Op de foto, genomen in een nu nog lege theaterzaal, onthullen directeur Paul Franssen en eventmanager Sjoerd Driessen het nieuwe logo van Schouwburg Venray, dat vanaf januari 2017 gebruikt zal worden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten