Logo peelenmaasvenray.nl
Herfst Fair en Crea Weekend Najaar trokken samen veel bezoekers.
Herfst Fair en Crea Weekend Najaar trokken samen veel bezoekers.

Herfst Fair en Crea Weekend Najaar trekken ruim 7.500 bezoekers

  Zakelijk

In totaal bezochten 7.772 geïnteresseerden op 14, 15 en 16 oktober Herfst Fair en Crea Weekend Najaar in Evenementenhal Venray. De organisatie keek samen met exposanten en bezoekers positief terug op drie dagen beurs in Venray.

Bezoekers konden met één ticket beide consumentenbeurzen bezoeken in Venray. En daar werd met veel plezier gebruik van gemaakt. Hierdoor kreeg het publiek veel uiteenlopende producten te zien. Van woonaccessoires en bloemwerken tot kaarten en andere hobbyproducten. Bezoekers waren erg te spreken over dit diverse assortiment. Verder konden de workshops op de beursvloer rekenen op veel belangstelling. Dat kon ook gezegd worden over de ingerichte pleinen, zoals het Handwerkplein. Daarnaast viel de eerste editie van de Taartenwedstrijd in de smaak. 

De afgelopen editie van Crea Weekend Najaar in Venray was tevens de laatste van 2016. De eerstvolgende Crea Weekend van Evenementenhal is een voorjaarseditie en vindt plaats op 27, 28 en 29 januari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. In Venray staat Crea Weekend Voorjaar gepland op 7, 8 en 9 april 2017. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten