Logo peelenmaasvenray.nl
Dierenuitvaartcentrum Venray houdt zondag 17 juli open huis.
Dierenuitvaartcentrum Venray houdt zondag 17 juli open huis.

Open huis Dierenuitvaartcentrum Venray

  Zakelijk

In maart ging op bedrijventerrein Vennendreef de eerste schop in de grond. Amper vier maanden later opent Ria van der Heijden Dierenuitvaartcentrum Venray. Op zondag 17 juli houdt ze een open dag en kunnen belangstellenden tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen in het centrum.

Ria van der Heijden is zelf een hondenliefhebster. Het idee om een dierenuitvaartcentrum te starten ontstond toen haar eigen hond enkele jaren geleden overleed. "Je kunt je huisdier in je tuin begraven, maar dat mag of kan niet altijd. En als je je dier bij de dierenarts achterlaat, komt het bij destructor terecht. En dat verdient een huisdier niet." Dierenuitvaartcentrum Venray ligt aan de Vennendreef 14 in Oostrum, tussen de Wanssumseweg en de Witte Vennen.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten