Logo peelenmaasvenray.nl
Jörg Buchheim is de nieuwe CEO van Inalfa Roof Systems.
Jörg Buchheim is de nieuwe CEO van Inalfa Roof Systems.

Nieuwe directeur Inalfa Roof Systems Group

  Zakelijk

Inalfa Roof Systems Group heeft een nieuwe directeur. Jörg Buchheim (48) is de nieuwe CEO van Inalfa. "Mijn doel is om de organisatie van Inalfa klaar te stomen voor de toekomst." En die ziet er volgens Buchheim goed uit.

De in Dortmund geboren Duitser was de afgelopen tien jaar werkzaam in China. Via BMW kwam hij bij Hella terecht, een grote fabrikant van autoverlichting. De van origine elektronisch engineer kreeg bij Hella de taak om in China groei te realiseren. Hella groeide uit van drie naar 50 zelfstandig opererende ondernemingen met 7.000 medewerkers. Buchheim heeft een eigen visie op groeien. "Snel groeien is een, maar ook de organisatie, de interne processen en de productontwikkelingen moeten afgestemd worden op de beoogde groei." Voor Inalfa betekent de voorgenomen groei dat de huidige omzet van een miljard euro in 2020 verdubbeld wordt. "Dat doel is heel realistisch. Het is mijn taak om de organisatie daarvoor klaar te stomen."

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten