Logo peelenmaasvenray.nl
Guido van Dijck tijdens een van de tv-opnames in gesprek  met chef-kok Jan Cremers.
Guido van Dijck tijdens een van de tv-opnames in gesprek met chef-kok Jan Cremers.

Nieuwe uitzending Shop & Eat op Peel en Maas TV

  Zakelijk

Peel en Maas TV zendt donderdagavond 14 juli de tweede uitzending uit van het vierdelige  kookprogramma Shop & Eat bij pop-uprestaurant PLUS Judith en Guido van Dijck in de Venrayse wijk Landweert.

Iedere aflevering is van donderdagavond 18.30 uur om het uur tot en met zondagavond 18.30 uur te bekijken op de commerciële tv-zender. In de PLUS-supermarkt zijn in dezelfde weken een Shop & Eat Food Box met alle ingrediënten en de recepten van de gerechten, die worden bereid door chef-kok Jan Cremers van restaurant hoeve de Boogaart, verkrijgbaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten