Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ge&euml;motioneerd onthulden Roel en Wilma de cheque.</p>

Geëmotioneerd onthulden Roel en Wilma de cheque.

(Foto: Henk Lammen)

Geweldig onthaal voor Coen en Roel Smits

  Ysselsteyn

De crowdfundingactie voor Roel Smits uit Ysselsteyn werd zaterdag aan het einde van de middag afgesloten met de bekendmaking van het eindbedrag: 78.852 euro.

Na een fietstocht van 440 kilometer in 24 uur tijd door alle provincies van Nederland arriveerde broer Coen zaterdag met zijn zieke broer en gezin op het Lovinckplein in Ysselsteyn. Daar wachtte een geweldig onthaal, want nagenoeg het hele dorp was uitgelopen om het gezelschap binnen te halen. De fietsactie van Coen leverde maar liefst 14.005 euro op. Roel Smits, die lijdt aan de ziekte MS, kan door alle acties in september naar Rusland voor een stamceltransplantatie. Met het ingezamelde bedrag zijn de operatie, vervoer en alle andere kosten gedekt. Roel en zijn vrouw Wilma waren geëmotioneerd na de ontvangst en de onthulling van de cheque. “Dit is fantastisch. We zijn enorm dankbaar voor alles wat de mensen voor ons gedaan hebben.” In Peel en Maas is donderdag een uitgebreid (foto)verslag te zien van het fietsavontuur van Coen en de aankomst in Ysselsteyn.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten