Logo peelenmaasvenray.nl
't Silveren Swaentje is voor Lei Potten. Foto: Pie Noten.
't Silveren Swaentje is voor Lei Potten. Foto: Pie Noten.

Silveren Swaentje voor Lei Potten

  Ysselsteyn

Lei Potten kreeg zaterdagavond in gemeenschapshuis De Smelehof in Ysselsteyn door burgemeester Hans Gilissen  't Silveren Swaentje opgespeld.

Potten kreeg deze aanmoedigings- en waarderingsonderscheiding voor het vele werk dat hij op vrijwillige basis doet om Ysselsteyns en de Venrays cultuur en historie te laten zien en horen, behouden, bewaren en verbreiden.

Het bestuur van 't Silveren Swaentje stimuleert en waardeert hiermee al het werk dat de Ysselsteynse duizendpoot voor en achter de schermen doet bij onder meer Museum de Peelstreek, Stichting Historie Ysselsteyn, Rooys Gidsen Gilde, Veldeke Venray, Historisch Platform Venray en al zijn muzikale activiteiten, zoals bij Zin in Zingen en De Smelebrothers. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten