In Ysselsteyn is zaterdagavond de wensbus onder grote belangstelling ingezegend.
In Ysselsteyn is zaterdagavond de wensbus onder grote belangstelling ingezegend.

Wensbus Ysselsteyn ingezegend

  Ysselsteyn

In Ysselsteyn is zaterdagavond de wensbus ingezegend door pastoor Boon. Dat gebeurde onder grote belangstelling na de avondmis voor de kerk.

De wensbus gaat rijden op werkdagen tussen 8.00 tot 18.00 uur. Alle Ysselsteyners kunnen er gebruik van maken. Ritten kunnen op werkdagen tot een dag van tevoren tussen 9.00 en 10.00 uur worden aangemeld via telefoonnummer 06-27408338. Een ritje naar de bushalte aan de Deurneseweg in Ysselsteyn kost 1,50 euro. Ritten van thuis naar andere bestemmingen in Venray of Deurne kosten drie euro voor een enkele reis. De wensbus gaat vanaf maandag 4 september rijden. De wensbus kan nog aantal vrijwillige chauffeurs gebruiken. Meer informatie over de wensbus via e-mail wensbusysselsteyn@outlook.com. Na de primeur in Merselo/Vredepeel, en daarna Wanssum, heeft het Peeldorp als derde een wensbus in de gemeente Venray.

Foto's: Gerrit Kuenen.
Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten