Jeugd-IVN brengt ook een bezoek aan de uitkijktoren in de Paardekop.
Jeugd-IVN brengt ook een bezoek aan de uitkijktoren in de Paardekop.

Jeugd-IVN bezoekt natuurleerpad

  Ysselsteyn

Jeugd-IVN Geijsteren-Venray houdt op zaterdag 25 maart voor kinderen van zes tot en met elf jaar een activiteitenmiddag bij het natuurleerpad in natuurgebied de Paardekop in Ysselsteyn.

Wie een middag wil meemaken met het Jeugd-IVN en lekker met een groep kinderen op stap wil in de natuur is welkom, ook kinderen die nog geen lid zijn van Jeugd-IVN. Er zijn een heleboel natuuropdrachten, een uitkijktoren en een plaggenhut, waarin de kinderen kunnen beleven hoe mensen vroeger leefden. Dat alles onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. Om 14.00 uur verzamelen bij het Peelken 2 in Ysselsteyn. Aanmelden kan via e-mail jacobs-marleen@hotmail.com (tot vrijdag 24 maart). Deelname is gratis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten