Logo peelenmaasvenray.nl

Ruud Jenneskens langer bij SV Ysselsteyn

  Ysselsteyn

Ruud Jenneskens uit Venray is ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Ysselsteyn. Hij heeft zijn contract met een jaar verlengd. 

Jenneskens begint aan zijn tiende seizoen bij SV Ysselsteyn, waarvan het vierde als hoofdtrainer van de vierdeklasser. Vorige week pakte Ysselsteyn zonder zelf te spelen de eerste periodetitel in de vierde klasse F. De ploeg van Jenneskens is tevens als koploper aan de winterstop begonnen.  Ruud Jenneskens volgde medio 2013 Noud Janssen als trainer op.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten