Logo peelenmaasvenray.nl

Werken in de natuur

  Ysselsteyn

Leden van Jong Nederland Venray hebben zaterdag de handen uit de mouwen gestoken tijdens het jaarlijks terugkerende poelenproject.

De leden verzamelden zich al vroeg bij de blokhut van Jong Nederland Venray en gingen daarna op weg naar de Paardenkop in Ysselsteyn. Onder begeleiding van Annelie Vervoordeldonk van het IKL gingen ze aan de slag. De oudste leden werkten op het heideveld. Hier werden bomen omgezaagd, want heide heeft zon nodig. De jongsten gingen aan de slag rondom een poel. De poel dreigt dicht te groeien, er komt erg weinig licht bij en dus werden er kleine boompjes omgezaagd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten