Logo peelenmaasvenray.nl

Geen extra raad over Lovinckplein

  Ysselsteyn

Er komt in maart toch geen extra raadsvergadering over het Lovinckplein in Ysselsteyn.

Op 23 februari draaide de gemeenteraad het collegebesluit terug over de omstreden herinrichting van de kop van het Lovinckplein. B en W kreeg de opdracht weer in gesprek te gaan met alle betrokken partijen en hierover een rapport te sturen naar de gemeenteraad.

Het is te kort dag om het al op de agenda te zetten van de extra raadsvergadering van maandag 14 maart. Wellicht komt het Lovinckplein aan bod in de reguliere raadsvergadering van dinsdag 5 april. De gemeenteraad wil na alle perikelen zelf de knoop doorhakken over de onveilige situatie op het Lovinckplein.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten