Logo peelenmaasvenray.nl
Jong Nederland Venray helpt de natuur een handje.
Jong Nederland Venray helpt de natuur een handje.

Jong Nederland Venray helpt natuur

  Ysselsteyn

Jong Nederland Venray steekt op zaterdag 12 maart de handen uit de mouwen bij De Paardenkop in Ysselsteyn, waar de vereniging een heideveld wil creëren.

Deze plek is aangewezen door Marion de Bresser van de gemeente Venray. Om 9.00 uur vertrekken leden en leiding richting De Paardenkop, waar ze opgewacht worden door Annelie Vervoordeldonk van het IKL. Het IKL zorgt voor de materialen. Rond 13.00 uur is de terugkeer naar de blokhut van Jong Nederland Venray. De leden krijgen allemaal een herinnering aan deze dag in de vorm van een persoonlijke oorkonde met foto.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten