Logo peelenmaasvenray.nl

Ik ga voor een full pull

  Ysselsteyn

Het Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK) Noord-Limburg houdt komend weekend voor de zevende keer een trekkertrekwedstrijd. Op het terrein aan de Agrobaan in Ysselsteyn strijden zondag vanaf 09.30 uur zo'n 150 deelnemers in ruim vijftien klassen om de prijzen.

Rozan Peeters verdedigt de lokale eer in twee klassen: in de standaardklasse 7,5 ton met maximaal 185 paardenkrachten. Rijden op het thuiscircuit is voor de 20-jarige Ysselsteynse geen extra uitdaging. 'Nee, want het is iedere wedstrijd genieten, maar ik ga wel voor een full pull. In Peel en Maas deze week een interview met Rozan.

Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten