Zure nederlaag De Peelkorf

Ysselsteyn

De Peelkorf leed zondagavond in de hoofdklasse B een zure nederlaag tegen Klimroos. In Hoogeloon verloren de gasten uit Ysselsteyn in de slotseconden nipt met 11-10 van de hoger op de ranglijst geklasseerde thuisploeg. De Peelkorf begon goed aan de wedstrijd en stond na zes minuten met 1-3 voor. Vervolgens kwam Klimroos echter beter in zijn spel. De thuisploeg scoorde de ene na de andere treffer, wat, na een 4-4 tussenstand, uiteindelijk resulteerde in een 8-4 achterstand voor het Ysselsteynse team halverwege het duel. Na de rust kwam De Peelkorf sterk terug (8-8) en was de spanning om te snijden. Het kon in die fase van het duel alle kanten op. Maar het geluk was wederom niet aan de zijde van De Peelkorf. In de allerlaatste minuut, bij een 10-10 stand, kregen de gasten toch nog de 11-10 om de oren. Doelpunten De Peelkorf: Linda Verlijsdonk (3), Mariska Coopmans (2), Lisa Verlijsdonk (2), Rozan Romme, Nicole Swinkels en Sharon Wismans.