Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Eigen foto
Coronavirus

Boekpresentatie Pim en Puk verzet

  Wanssum

De presentatie van het kinderboekje De avonturen van Pim en Puk op woensdag 18 maart in het Van Wanssum Café gaat vanwege het coronavirus niet door.

"Helaas ontkomen ook wij er niet aan en hebben we de keuze moeten maken de boekpresentatie af te lassen. Natuurlijk komt hier een nieuwe datum voor. Wij zijn nu in overleg welke datum geschikt is en zullen dit zo spoedig mogelijk laten weten", aldus Eveline Op Den Camp-de Koster. Het boekje is een eerbetoon aan de in 2015 overleden Simone de Koster uit Wanssum, de zus van Eveline. De avonturen van Pim en Puk is in eigen beheer in een oplage van 75 exemplaren uitgebracht en kost twintig euro. Het is een boek met prachtige tekeningen over Pim en Puk die in ieder verhaal een nieuw, spannend avontuur beleven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten