Logo peelenmaasvenray.nl
Fiets 'm erin in Wanssum trok zaterdag veel bekijks. Foto: Simone Swinkels.
Fiets 'm erin in Wanssum trok zaterdag veel bekijks. Foto: Simone Swinkels.
Fotoalbums

Fiets 'm erin in Wanssum

  Wanssum

Jachthaven Wanssum en OJC Midgard hielden zaterdag in een stralend zonnetje hun eigen versie van het populaire tv-programma 'Te land, ter zee en in de lucht' met het onderdeel 'Fiets 'm erin!'.

Zo'n dertig deelnemers waagden zich onder luide aanmoedigen van het publiek op de baan.  Ze reden met een normale fiets van een helling, over een balk en probeerden vervolgens zo snel mogelijk aan de bel te trekken. Er werd fanatiek gestreden om de ereprijzen.

Op Peel en Maas TV komende week een verslag.

Foto's: Simone Swinkels. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten