Logo peelenmaasvenray.nl

Verkeersdiploma uitgereikt

  Wanssum

Leerlingen van de Venrayse basisscholen hebben deelgenomen aan het landelijke Verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland 2017.

Begin april namen 498 leerlingen deel aan het theoretische verkeersexamen. Vorige week werd door 371 leerlingen deelgenomen aan het praktische verkeersexamen. Enkele leerlingen moesten een herexamen doen, maar uiteindelijk slaagden alle leerlingen voor het praktijkexamen en ontvingen het VVN-verkeersdiploma en een attentie als aandenken aan hun verkeersexamen.

Foto: Leerlingen van groep 7 van basisschool De Peddepoel, na het behalen van hun verkeersdiploma.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten