Logo peelenmaasvenray.nl

Geen verplaatsing Den Schellaert

  Wanssum

De verplaatsing van Den Schellaert, het voormalige gemeentehuis van Wanssum, is van de baan. Het monumentale gebouw moet aan de haven wijken voor een bredere doorstroming van de Groote Molenbeek.

De werkgroep Behoud Den Schellaert had een investeerder gevonden die het gebouw wilde verplaatsen, renoveren en ook exploiteren. De gemeente Venray kon echter niet tegemoetkomen aan de gestelde eisen. Zoals een nieuwe plek aan de jachthaven en een goedkope grondprijs. De investeerder heeft zich daarop teruggetrokken. Supermarkt Jumbo krijgt een nieuwe locatie op de huidige parkeerplaats, vlak bij het nieuwe dorpsplein. Ook het tankstation blijft behouden. De beoogde nieuwe plek is aan de rondweg, bij de rotonde op het bedrijventerrein.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten