Logo peelenmaasvenray.nl
Net als vorig jaar vindt Mud Cross Wanssum plaats op en rond sportpark De Meulebèèk.
Net als vorig jaar vindt Mud Cross Wanssum plaats op en rond sportpark De Meulebèèk.

Mud Cross Wanssum 2017 op 28 mei

  Wanssum

De tweede editie van Mud Cross Wanssum vindt plaats op 28 mei 2017.

Vorig jaar deden er bijna 200 deelnemers mee aan de obstakel run in Wanssum. Toen werd de run tegelijkertijd georganiseerd met VenloStormt. Dat is dit jaar niet het geval en dus verwacht de organisatie meer deelnemers.  Meedoen kan in de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar (1 km), 10 t/m 12 jaar (2 km), of in de volwassenencategorie vanaf 13 jaar. Deze categorie loopt een ronde van 5 kilometer die minimaal één en maximaal drie keer afgelegd kan worden.

Aanmelden voor Mud Cross Wanssum kan via de website waarop ook alle informatie over het evenement te vinden is: www.mudcrosswanssum.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten