Logo peelenmaasvenray.nl
De leerlingen van de Peddepoel in  Wanssum kwamen in actie voor KiKa.
De leerlingen van de Peddepoel in Wanssum kwamen in actie voor KiKa.

Peddepoel Wanssum steunt KiKa

  Wanssum

De 173 kinderen van basisschool de Peddepoel in Wanssum hebben zich tijdens een sponsorloop  geweldig ingezet voor het goede doel, KiKa.

De sponsorloop werd gehouden rondom de school en leverde dankzij de bijdragen van familie, vrienden en bekenden, die de kinderen sponsorden, een bedrag van 1692.19 euro op. KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) is een Nederlandse stichting die sinds 2002 fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten