Logo peelenmaasvenray.nl

Toch geen verkoop woning Wanssum

  Wanssum

De woning aan St. Leonardsweg 14 in Wanssum wordt door de gemeente Venray vooralsnog niet verkocht. Er is maar één bod op het pand uitgebracht en dat is met een bedrag van 25.001 euro in de ogen van het college te laag om het van de hand te doen.

Het oude woonhuis in het buitengebied is nog een erfenis van de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum. Aanvankelijk leek het erop dat de woning nodig zou zijn voor de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Nu het zeker is dat het huis kan blijven staan, wilde de gemeente het verkopen omdat ze het pand niet meer nodig heeft. Het woonhuis met een inpandige schuur is gebouwd in 1915 en staat op een perceel grond van 965 vierkante meter. In 1980 is er een serre aangebouwd. Het huis wordt nu bewoond door antikraak.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten