Logo peelenmaasvenray.nl

Brug Wanssum dicht na ongeval

  Wanssum

De brug tussen Wanssum en Well blijft de komende uren nog dicht als gevolg van een ernstig ongeluk, dat vrijdagavond rond 18.15 uur plaatsvond.

Het ongeval op de N270 gebeurde waarschijnlijk doordat een van de bestuurders bij een inhaalmanoeuvre de tegemoetkomende personenauto te laat zag aankomen. Daardoor botsten de twee auto's frontaal op elkaar. Bij het ongeluk raakte in ieder geval één iemand gewond. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet nog niet bekend. Ook de identiteit van de betrokkenen is nog niet door de politie vrijgegeven. Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten