Logo peelenmaasvenray.nl
Het bedrijf Topterra Holland moet ruimte maken voor de brug. Foto: Henk Willemssen.
Het bedrijf Topterra Holland moet ruimte maken voor de brug. Foto: Henk Willemssen.

Rondweg Wanssum pas eind 2020 klaar

  Wanssum

De rondweg om Wanssum kan pas eind 2020 volledig in gebruik worden genomen. De aannemerscombinatie Dura Vermeer en Ploegam kan de rondweg niet in één keer afbouwen. Het grote knelpunt is de brug over het water bij de industriehaven. Die kan pas worden aangelegd als het bedrijf Topterra Holland is verplaatst naar de nieuwe locatie.

Begin 2018 wordt, zoals beloofd, de rondweg als een van de eerste projecten aangepakt. De afronding met de brug is daarentegen bijna de laatste klus van het project Ooijen-Wanssum. De bouwwerkzaamheden beginnen over ruim een jaar zowel aan de westkant als aan de oostzijde. De planning is dat eind 2018 de rondweg, met een lengte van drie kilometer, aan weerszijden de industriehaven is genaderd. Daarna ligt het werk anderhalf jaar stil. Pas in de zomer van 2020 kan begonnen worden met de afronding en het plaatsen van de brug over het water. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten