Logo peelenmaasvenray.nl

Politie zoekt getuigen ongeval Wanssum

  Wanssum

De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval, maandag 14 november omstreeks 17.15 uur ter hoogte van de rotonde Brugstraat/Meerloseweg te Wanssum.  

Een voetgangster die haar hondje uitliet, werd daar aangereden door een donkerkleurige personenauto voorzien van een Poolse kentekenplaat.  Het slachtoffer kwam hierdoor ten val en moest  in het ziekenhuis worden behandeld aan haar verwondingen. De personenauto reed na de aanrijding door zonder dat de bestuurder zich bekommerde over de vrouw. 

Heeft u het voorval zien gebeuren of heeft u meer informatie over de personenauto of de bestuurder, neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten