Logo peelenmaasvenray.nl
Op 11 oktober ging de  documentaire in première in Meerlo. Foto Lé Giesen.
Op 11 oktober ging de  documentaire in première in Meerlo. Foto Lé Giesen.

Documentaire over Ooijen-Wanssum op Peel en Maas TV

  Wanssum

De tweede documentaire van Marijn Poels over Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is in première gegaan op 11 oktober in Meerlo.  Zaterdag 22 oktober om 19.00, 21.00 en 23.00 uur zendt Peel en Maas TV deze documentaire uit.

Documentairemaker Marijn Poels (Meerlo, 1975) heeft het proces van aanbesteding vanuit verschillende invalshoeken vastgelegd. In zijn film is goed te zien wat de verschillende stappen van de aanbesteding zijn geweest, hoe de deelnemende aannemers te werk zijn gegaan en hoe de bewoners in het gebied over het project denken.

Poels maakte in de zomer van 2014 al een documentaire over Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Op uitnodiging van het projectbureau keek hij mee bij het uitwerken van een aantal complexe vraagstukken in het gebied. Die documentaire brengt in beeld op welke wijze het projectbureau deze vraagstukken heeft aangepakt en hoe bewoners en bedrijven hierbij werden betrokken. Op woensdag 26 oktober om 19.00, 21.00 en 23.00 uur wordt deze uitzending herhaald op Peel en Maas TV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten