Kerstlichtjeswandeling in Vredepeel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Het kerstverhaal staat centraal tijdens de wandeling in Vredepeel.
Het kerstverhaal staat centraal tijdens de wandeling in Vredepeel.

Kerstlichtjeswandeling in Vredepeel

  Vredepeel

In Vredepeel wordt op zondag 17 december weer de traditionele kerstlichtjeswandeling gehouden.

De wandeling start in gemeenschapshuis De Kleine Loef, Johan van Stalbergweg 6 in Vredepeel, waarna eerst een bezoek wordt gebracht aan de kerk. Terwijl de kerstliederen klinken, kan iedere deelnemer een kaarsje aansteken en een kerstwens achterlaten.

Vervolgens start de wandeling. Tijdens de tocht zijn de bospaden geheel gehuld in kaarslicht en worden er kerstliederen ten gehore gebracht. Onderweg ontmoeten de wandelaars de drie wijzen, de herders, onder wie herderin Tineke met haar kudde schapen, de engel en natuurlijk brengen ze ook een bezoek aan Maria, Jozef en het kindje Jezus in de stal.

De vele kaarsjes langs de paden leiden de wandelaars weer terug naar gemeenschapshuis De Kleine Loef. Daar staat voor iedere deelnemer een kop chocolade melk, koffie, thee of glühwein met een lekkere wafel klaar. Starttijd: tussen 17.30 en 18.30 uur. De tocht duurt ruim een uur.

De kosten voor deelname bedragen drie euro inclusief een consumptie. Deelname is op eigen risico. Meer informatie via www.facebook.com/kreaclubuitdeknutseldoos.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten