Logo peelenmaasvenray.nl

Stef Classens door naar finale

  Veulen

Stef Classens (20) uit Veulen is maandagavond doorgedrongen tot de finale van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. De Veulenaar wist met zijn nummer She will help you out de juryleden  Eric Corton, Miss Montreal en Giel Beelen unaniem te overtuigen.

Uit elke uitzending gaan er twee verder. Stef Classens en Youri Lentjes plaatsten zich maandagavond voor de finale. 'De Beste Singer Songwriter Van Nederland' is een Nederlands tv-programma van de VARA en BNN, in samenwerking met radiostation 3FM, waarin 3FM-dj Giel Beelen op zoek gaat naar Nederlands singer-songwritertalent.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten