Logo peelenmaasvenray.nl

Award voor loonbedrijf Veulen

  Veulen

Henri en Frank Reintjes van Loonbedrijf Gebr. Reintjes uit Veulen zijn door de jury uitgeroepen tot winnaar van de Agrafiek Award in de categorie Loonwerk. Volgens het juryrapport is Gebr. Reintjes een voorbeeld voor collega's en bewijzen de broers hoe je liefde voor techniek kunt inzetten om een loonbedrijf rendabel te houden.

Het juryrapport vermeldt het volgende over het bedrijf en de ondernemers Gebr. Reintjes: 'Er kunnen allerlei drijfveren zijn om innovatieve technieken te ontwikkelen en toe te passen. Opvallend vond de jury dat de gebruikte innovaties bij Loonbedrijf Gebr. Reintjes allemaal een antwoord zijn op de typische bedrijfseconomische problemen van loonbedrijven'.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten