Logo peelenmaasvenray.nl

Tweede aanhouding voor woningoverval

  Veulen

De politie heeft vrijdagavond rond 19.30 uur een 36-jarige man uit Leunen aangehouden in een woning in Veulen.

De man wordt verdacht van een overval op een woning in Deurne op woensdag 8 januari. Daarvoor werd eerder al een man van 53 uit Veulen aangehouden. Bij de overval overrompelden twee mannen een vrouw in haar woning, knevelden haar en namen onder meer een telefoon en bankpasjes mee. Uitgebreid onderzoek van de politie leidde als snel tot een eerste aanhouding. Vrijdagavond werd de tweede verdachte dus aangehouden.

Bij doorzoekingen in de woning van de eerste verdachte werd een deel van de buit aangetroffen. In een sloot in Venray werden verschillende gestolen goederen teruggevonden. Deze goederen zijn in beslag genomen en de mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten