Noëlle Beijers (l). ontving de Dialoog Award uit handen van Joke Halmans.
Noëlle Beijers (l). ontving de Dialoog Award uit handen van Joke Halmans. Foto: EVA Venray

Dialoog Award voor EVA

Venray Onderwijs Venray Wonen en Leven Zorg en Welzijn

De Dialoog Award is dit jaar toegekend aan EVA vrouwencentrum Venray. De award werd woensdagmiddag uitgereikt in het centrum aan de Dr. Poelsstraat in Venray.


De Dialoog Award is een wisseltrofee voor een inwoner of organisatie die de dialoog stelselmatig toepast. Ieder jaar wordt de award doorgegeven aan een persoon of organisatie die de dialoog in de samenleving dan ook bevordert. Alzheimer Café was in december 2020 de vorige winnaar en gaf de prijs dit jaar door aan EVA. In de motivering van het Alzheimer Café werd EVA geroemd voor het bij elkaar brengen van mensen, met elkaar in gesprek gaan, ontwikkeling te stimuleren, de kracht van diversiteit en het in gesprek gaan met elkaar over cultuur.

EVA is een vrijwilligersorganisatie voor en door vrouwen. Voor vrouwen die zichzelf willen versterken, vrouwen die kennis willen geven en ontvangen. Uit verschillende werelden brengt EVA vrouwen bij elkaar. Vrouwen die creatieve ideeën willen delen en uitvoeren of hun netwerk willen uitbreiden. EVA biedt deelnemers de mogelijkheid om workshops en cursussen te volgen, talenten te ontwikkelen en ervaringen te delen met andere vrouwen.

Uit de krant