<p>Een verlaten Grote Markt, vanaf zaterdag weer bedrijvigheid?</p>

Een verlaten Grote Markt, vanaf zaterdag weer bedrijvigheid?

(Foto: archieffoto Peel en Maas)

Winkels op afspraak open

  Venray

Vanaf zaterdag mogen niet-essentiële winkels op afspraak weer open, net als de kappers en andere contactberoepen. Haagse bronnen melden dat het kabinet in grote lijnen overeenstemming heeft bereikt over een aantal versoepelingen, zo meldt NOS teletekst.

Zo mogen universiteiten, hogescholen en mbo’s weer fysiek les gaan geven. Ook de sportscholen gaan weer open. Naar verluidt blijven de cultuursector en de horeca voorlopig dicht. De huidige lockdown loopt tot en met zaterdag 14 januari. Van veel kanten was er druk om de regels te versoepelen. Er werd daarbij vaak benadrukt dat het lijkt mee te vallen met het aantal opnamen van mensen met Covid-19 in de ziekenhuizen, evenals het aantal opnamen op de intensive care-afdelingen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten