<p>Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen.</p>

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen.

(Foto: Persfoto)

BiblioNu start online peuterbieb

  Venray

Vanaf 14 januari kunnen peuters (2-4 jaar), hun ouders, opa’s en oma’s luisteren naar verhaaltjes uit de voorleestrom. Niet in de bibliotheek, maar gewoon vanuit de huiskamer thuis. De peuterbieb is er twee keer in de maand; elke tweede en vierde week op vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur via Zoom. Via ‘activiteiten’ op de homepagina van BiblioNu kan men zich aanmelden.

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. BiblioNu organiseerde vóór de lockdown ook al voorleesuurtjes in de bibliotheken Horst en Venray, maar nu dus ook online en speciaal voor peuters. Er wordt niet alleen voorgelezen, waarbij peuters de verhaaltjes kunnen beleven, er wordt ook gezongen en muziek gemaakt. Meer informatie via www.biblionu.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten